Company Detail

  1. Home
  2. Singapore
  3. Company detail

About “Ferne Liukko”

Zelfs als de persoon die bleef een geweldige hand heeft, verbeteren onze kansen nog steeds omdat we nu de mogelijkheid hebben om ze te bluffen en ze te dwingen om te vallen. Het lijkt misschien alsof we onze kansen op het winnen van een hand niet echt kunnen veranderen, maar we kunnen. Wat we geluk noemen, is eigenlijk slechts een deel van het hele beeld. Het probleem is dat we meestal niet kunnen zeggen of we bluffen of niet.

Dit kan te wijten zijn aan een aantal dingen zoals slecht lezen, gebrek aan informatie, en onze tegenstander roept onze inzet met een goede hand. Door op de rivier te bluffen, kunnen we onze kansen verbeteren van 1 in 20 naar 1 in 3. De meeste spellen worden gespeeld met Texas Hold ‘Em poker of Pot Limit Omaha, https://du.poker-files.com maar niet alle spellen worden noodzakelijkerwijs op die manier gespeeld. In de echte wereld zullen spelers waarschijnlijk gebruiken wat voor hen werkt, maar ik voel dat het gebruik van het beste geschikte spel voor een speler iedereen ten goede zou komen.

Bijvoorbeeld, veel spelers zeggen dat ze het kunnen spelen als een draw. Ook wanneer ik “standaardlijn”, “standaard inzet” of een soort “lijn” verklaring maak, bedoel ik specifiek een impliciete fold in poker door handen te spelen voor geld. Stel bijvoorbeeld dat er 100.000 chips op de tafel staan en je 100.000 chips verhoogt tot 300.000 chips. Sommige mensen zullen handen vellen zoals AK10, KJ10, AJ10 en zo verder. Aangezien de pot 3BB is, noemen we het een 3×1 BB raise, of 3 Big Blinds voor 1 Big Blind, op een 50-100% gevouwen lijn.

De meeste mensen zullen die handen niet vouwen, maar ze zullen J88 in plaats daarvan vouwen. Dit betekent dat ze ervoor kiezen om te blijven wedden met bepaalde handen na het verliezen en worden geroepen wanneer ze een draw hebben, of soms een grote set plus een grote draai. Aangezien je J88 vouwt, moet je een reeks handen vullen om je lijn te vullen zonder te veel te missen, maar in het algemeen zal je waarschijnlijk wat kleine paar/kleine rechte (zeg, AQ naar AJ8 enzovoort) handen vellen.

Nogmaals, geweldige website! Ik zou het niet erg vinden om een post te maken of uit te werken over veel van de onderwerpen die je hier schrijft. Mijn partner en ik houden absoluut van je blog en vinden veel van je berichten precies wat ik zoek. Wilt u gastschrijvers aanbieden om inhoud voor u te schrijven? Echter, het is essentieel om te begrijpen dat geluk in poker geen eendimensionaal concept is. Stel je voor dat je een fantastische hand vasthoudt, zoals een paar koningen, alleen om te zien dat de gemeenschapskaarten de rechte of flush van een tegenstander onthullen.

No projects found.